);
Breaking News

Digitalizacija u poljoprivredi

Bor, Beograd, Novi Sad, 24.11.2018. AgroINGO

Napredak koji je ostvaren u informacionim tehnologijama u prethodne dve decenije je vidljiv na svakom koraku, a digitalizacija je odavno deo naših života i privređivanja. Da li ćemo se opirati ovim trendovima u poljoprivredi ili ćemo ih prigrliti, saznajte na diskusiji.

Panel diskusija pod nazivom Digitalizacija u poljoprivredi – razbijamo mitove, u organizaciji portala Agromedia, u saradnji sa Ringier Axel Springer (portal Moj Auto), Biosense institutom i Privrednom komorom Srbije, održaće se u 3.12.2018.od 12 do 15 časova u sali 2 Privredne Komore Srbije.

1. tema panel diskusije: Razbijamo mit: poljoprivrednici su analogni

Kako poljoprivrednici koriste digitalne tehnologije? Putem kojih kanala dolaze do informacija i oglašavaju svoje proizvode? Šta je za njih najkorisnije u IT sektoru?

Moderator: Dejan Jovanović, Agromedia

Panelisti: Žika Karaklajić (voćar, selo Brestovik), Jovica Jakšić predsednik NAPS (ratar, selo Bavanište), Vladimir Ivanović (seoski turizam, Ljig) Milan Simić (MTS, Beograd)

2. tema panel diskusije: Upotreba IT-a u poljoprivredi

Moderator: Vesna Bengin, Biosense institut

Kako se digitalizacija na pametan način upotrebljava u poljoprivredi i koji su primeri najbolje prakse?

Između dve tematske celine prisutnima će se obratiti Branislava Simanić, direktorka sektora preduzetništva u Privrednoj komori Srbije.

Za svaku od pomenutih tema biće izdvojeno po sat vremena za sagovornike, dok će još sat vremena biti ostavljeno za pitanja gostiju, diskusiju i druženje.

Zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne na info@mojauto.rs

Ukoliko Vas interesuju savremene tehnologije u poljoprivredi možete pročitati i ovo:

Tekst je nastao u okviru Projekta „AGROINFO“ sufinansiran iz budžeta grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !