);

Novogodišnja noć

U novogodišnjoj noći hitna služba borskog Doma zdravlja imala je 20 ambulantnih intervencija i 4 izlaska na teren. Policijska uprava Bor je tokom noći uspešno asistirala u organizaciji novogodišnjeg koncerta Cece Ražnatović i grupe Kerber ispred Doma kulture. Javno-komunalno preduzeće “Toplana” nije imalo prekida i isporučivalo je toplotnu energiju svojim korisnicima dvadesetčetričasa.

Gradonačelnik Aleksandar Milikić je posle ponoći posetio medicinsko osoblje u službi hitne pomoći borskog Doma zdravlja, gde ga je dočekala direktorica dr Vesna Radosavljević. On je zaposlenima u ovoj ustanovi čestitao Novu godinu uz želju da imaju što manje posla, a da Borani budu što zdraviji.

Gradonačelnik je obišao i Javno-komunalno preduzeće “Toplana” gde ga je direktor Milutin Simić informisao o stanju toplovodnog sistema i grejanja u gradu, napomenuvši da sistem funkconiše dobro i da će se tokom prazničnih dana grejati bez prestanka – dvadesetčetričasa.

“Iako je predvićeno da se grad danonoćno greje tek na temperaturama ispod pet celzijusovih stepeni, ovakav sistem je dao dobre rezultate, pa ćemo tokom sezone nastaviti da grad grejemo i noću”, istakao je Milikić.

“Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim dežurnim službama koje su se i večeras brinule o bezbednosti i zdravlju Borana i njihovih gostiju. Sjajan posao su uradili pripadnici Policijske uprave na obezbeđenju novogodišnjeg koncerta koji je okupio veliki broj gostiju iz svih gradova istočne Srbije, ali i Rumunije i Bugarske, ovo je bio jedan od najvećih događaja održanih u Boru”, rekao je Milikić.

Оставите одговор