);

Bor: Gradjanski protest

Bor, 11. januar 2019.

U Boru protestna šetnja pod sloganom #1od5miliona biće održana u petak 18. januara, najavili su organizatori na Fejsbuku. 

Organizatori pozivaju Borane da se priključe protestu za “poštene izbore, pravnu državu, slobodne medije i institucije u službi naroda”. Protesti sa istim zahtevima su do sada održani u više gradova Srbije. Pet puta u Beogradu i od prošlog vikenda u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu a u Istočnoj Srbiji od prošle nedelje u Knjaževcu a od 18.01.2019. zakazani su i u susednom Zaječaru i Boru.

Pozivamo sve Borane koji žele poštene izbore, pravnu državu, slobodne medije i institucije u službi naroda da 18.01.2019. dignu svoj glas!
Okupljanje je predviđeno u 18 časova na platou ispred Doma kulture, nakon čega će se krenuti u protestnu šetnju glavnim gradskim ulicama Moše Pijade, Kralja Petra I i Zeleni bulevar (od Doma kulture do Tržnog centra „Kocka“ i nazad). #PočeloJe #1od5miliona #Bor
https://www.facebook.com/events/1956085557777876/

Organizatori ističu da je protest isključivo građanskog karaktera, sa političkim zahtevima, pa s tim u vezi naglašavaju da su dobrodošle zastave Srbije, grada Bora, kao i protestne parole BEZ stranačkih obeležja.

#PoćeloJe #1od5milona #Bor

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !