);

Bor bez grejanja

Bor, 25.01.2019.

Zbog problema u šutevima i povećane vlažnosti uglja uslovljene velikom količinom padavina, došlo je do prekida u radu na kotlu VK2, što je uslovilo smanjen intenzitet u isporuci toplotne energije prema gradu.

Toplana sprovodi sve neophodne mere za stabilizaciju grejanja, a normalizacija grejanja očekuje se u popodnevnim satima.

Zbog problema sa grejanjem u gradu, danas je i Gradonačelnik Aleksandar Milikić obišao pogone Toplane. „Dogovoreno je da se danonoćno radi na otklanjanju svih problema kako bi građani Bora što hitnije dobili grejanje. Naredio sam da Toplana preduzime sve mere kako bi se grejanje što pre normalizovalo. Računi za grejanje će biti umanjeni svim korisnicima za vreme koje Toplana nije isporucivala toplotnu energiju po normativu.“ izjavio je Milikić.

Drugi-info-za-25.01.2018-Resen-tehnicki-problem-u-toplani

„Računi za grejanje za ovaj mesec biće umanjeni svim korisnicima grejanja. Toplana preduzima sve mere kako bi se grejanje što pre stabilizovalo, a građani će o svemu biti blagovremeno obavešteni“ rekao je direktor Milutin Simić.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !