);

3. put #1od5miliona u Boru i Zaječaru

Bor, Zaječar, 01.02.2019.

Treća protestna šetnja građana u Boru održava se danas, petak, 01. februara od 18,00. sa platou Doma kulture.  U Zaječaru okupljanje kod spomenika Nikoli Pašiću.

Organizatori pozivaju gradjane da se priključe protestu za “poštene izbore, pravnu državu, slobodne medije i institucije u službi naroda”.

Pozivamo sve Borane koji žele poštene izbore, pravnu državu, slobodne medije i institucije u službi naroda da 01.02.2019.  dignu svoj glas!
Okupljanje je predviđeno u 18 časova na platou ispred Doma kulture,nakon čega će se krenuti u protestnu šetnju glavnim gradskim ulicama Moše Pijade, Kralja Petra I i Zeleni bulevar (od Doma kulture do Tržnog centra „Kocka“ i nazad). #PočeloJe #1od5miliona #Bor

Na protestu u Zaječaru govori, boranin, Nenad Kulacin jedan od autora i voditelja emisije Dobar Los Zao koji živi i radi u Šapcu.

On je na svom FB profilu poručio  i najavio „inspirativan“ govor jer mu je najbolja „pozivnica“ za protest u Zaječaru ali i inspiracija za govor upravo Boško Ničić i ono što je izrekao u Kragujevcu 2015. godine.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !