);

3. marš zavejanim ulicama grada

Bor, 02.02.2019. MCBor

Na 3. protestu  #1od5miliona  održanom u petak, 01.febtuara sa početkom u 18,00 u Boru govorila je, na snegom prepunom platou Doma kulture, Gordana Marinović:

„Dobro veče moji Borani. Dobro veče slobodni građani. Dobro veče najnezadovoljniji moji sugrađani. 
Ja sam Gordana Marinović i jedna sam od 5 miliona, večeras nisam ovde kao član neke partije već kao slobodan građanin koji želi da vam se obrati. 
Mnogo je borbi vođeno u ovom gradu, nažalost poslednju bitku su građani Bora izgubili jer je Generalni i njegov menadžment prodao RTB. 
Mnogi su pokušavali da unište ovaj grad ali je jedino SNS to uspeo.
Uterivali ste sstrah u ovaj narod, doveli ga do prosjačkog štapa, sve obezvredili i prodali za jeftine pare dok je narod u strahu ćutao.
Ne može više, i mi smo Vučićevci sada jedni od 5 miliona koji kažu dosta nam je svega što sprovodi politika SNS-a
Čujete vi šta opozicija kaže, ali ne čujete sebe i vaš govor mržnje koga ima 24h u medijima. Zavadili ste ovaj narod pa vam je lako da nam solite pamet.
Mnogo ste pokrali ovaj narod i Srbiju.
Nije se Srbija podigla zato što joj je dobro.
Znate Vi kako narod preživljava samo Vas narod ne interesuje, vas interesuju samo bankovni računi koje ste debelo napunili.
Dolazi kraj Vašoj diktaturi gospodo, dotakla je Srbija dno i narod više to ne može da trpi. Želimo normalno da živimo i radimo, ne želimo da znamo koja je partija na vlasti i da služimo pojedincima.
Pusti Vučiću Srbiju da diše, ugledaj se na svog Sosu i podnesi neopozivu ostavku da i tebi jednom narod bude zahvalan.
Mi više nemamo ni MUP ni SUD ni Tužilaštvo, o svemu odlučuje jedan čovek.
Sva naša prava počinju i završavaju je sa izvršiteljima.
Štite se kriminalci, a građanima se oduzima imovina koja je mnogo veća od njihovog duga.
Imovinu koju su građani sticali čitavog života vi prodajete u trenutku.
Nećemo mi Izbore na kojima se preti otkazima, na kojima se ljudi plaše od džipova bez registracija parkiranih ispredd vaše stranke, NEĆEMO razbijanje glava i paljenje kuća samo zato što je neko hteo i smeo da Vam kaže DOSTA JE.
Ujedinili smo se bez obzira na razlake a samo sa jednim ciljem DA VI ODETE
Sada Vas dragi sugrađani pozivam da mirnom šetnjom kao slobodni građani iskažemo svoje nezadovoljstvo aktuelnom Vlašću „

Šetnja se potom odvijala ustaljenom trasom, glavnom gradskom ulicom – Moše Pijade, pa kroz Kralja Petra Prvog, do tržnog centra Kocka pa potom ulicama Devete brigade, Treći oktobar i Boška Buhe, nazad do Doma kulture.

#BOR
#PočeloJe
#1od5miliona

Organizatori protesta objavili su video u kome traže “normalno grejanje, očišćenje puteve i trotoare, normalnu gradsku rasvetu, hapšenje odgovornih čelnika grada, hapšenje tajkuna i dilera, sređene vrtiće i škole i isti zakon za sve”.

#počeloje#Bor#1od5miliona#10od5miliona Razloga!

Gepostet von 1 od 5 miliona Bor am Mittwoch, 30. Januar 2019

A članovi udruženja gradjana Izbor postoji ponovo su istakli svoje zahteve za usvajanjem Zakona o poistovrćivanju statusa RODITELJ-NEGOVATELJ. Zahtevu su se pridružile mnoge organizacije u preko 30 opština i gradova u Srbiji

#BorTražiZakonRoditeljNegovatelj
#ZaštitiDaZaštitim#PomoziDaPomognem

Оставите одговор