);

Protest #1od5miliona

Bor, Zaječar, Majdanpek, Negotin, 07.02.2019.

Protestne šetnja građana zakazane za petak, 08. februara od 18,00. u Boru na platou Doma kulture i Zaječaru kod spomenika Nikoli Pašiću.

Od danas 07.02. 2019. protestne šetnje otpočele u Majdanpeku i Negotinu.

Organizatori su izdali proglas:

Pozivamo sve Borane koji žele poštene izbore, pravnu državu, slobodne medije i institucije u službi naroda da 08.02.2019.  dignu svoj glas!
Okupljanje je predviđeno u 18 časova na platou ispred Doma kulture,nakon čega će se krenuti u protestnu šetnju glavnim gradskim ulicama Moše Pijade, Kralja Petra I i Zeleni bulevar (od Doma kulture do Tržnog centra „Kocka“ i nazad). #PočeloJe #1od5miliona #Bor

Članovi udruženja gradjana Izbor postoji ponovo su istakli svoje zahteve za usvajanjem Zakona o poistovrćivanju statusa RODITELJ-NEGOVATELJ. Zahtevu su se pridružile mnoge organizacije u preko 30 opština i gradova u Srbiji. Organizatori protesta objavili su video u kome traže “normalno grejanje, očišćenje puteve i trotoare, normalnu gradsku rasvetu, hapšenje odgovornih čelnika grada, hapšenje tajkuna i dilera, sređene vrtiće i škole i isti zakon za sve”.

#počeloje#Bor#1od5miliona#10od5miliona Razloga!

Gepostet von 1 od 5 miliona Bor am Mittwoch, 30. Januar 2019

Podsećamo da je okidač za gradjansko nezadovoljstvo loše grejanje i „Mnogobrojni gradjani koji su ukazivali na spregnutost rukovodstva pre svega J.P. za stambene usluge Bor sa izvršiteljima i advokatima koji se enormno bogate na račun gradjana koji su na ivici egzistencije. U ovom preduzeću 6-toro bivših direktora i dalje vlada iz senke uz visoke zarade i teroriše preko 11.000 korisnika usluga“ izjavili su za naš portal inicijatori protesta.

Оставите одговор