);

U susret sajmu turizma

Bor, Beograd, Knjaževac, 07.02.2019.

41.Međunarodni sajam turizma u Beogradu održaće se od 21. do 24. februara 2019.godine. Uz sajam turizma istovremeno će se održati još tri manifestacije:  10.Međunarodni sajam  vina BEO-WINE, 15.Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA -OPREMA i 15. Sajam suvenira „Posetite Srbiju“. Turistička organizacija Bor će imati svoj otvoreni štand  sva četri dana trajanja sajma u hali br.4. 

PREZENTACIJA  TURISTIČKE  ORGANIZACIJE  BOR NA SAJMU

Turistička organizacija Bor će na svom štandu u hali br.4. predstaviti celokupnu turističku ponudu  Bora i okoline, objedinjenu na jednom mestu.

Novina u predstavljanju Turističke organizacije Bor je Galerijska prezentacija uramljenih fotografija, dimenzija 88X 68 cm, sa najlepšim motivima  grada Bora, borskog jezera, Brestovačke banje, Lazareve pećine i Lazarevog kanjona, Muzeja rudarstva i metalurgije, Park muzeja na otvorenom sa slikama Dampera i Rudara, Skijalište na Crnom vrhu, Sportski centar Bor, Dom kulture, planina Stol, seoski turizam i privatan smeštaj, tradicionalna jela našeg kraja, industrijski turizam ,slike iz naše privrede. Biće izložene ukupno 18 gotografija.  Fotografije su izrađene od kvalitetnog vodootpornog materijala, koje se kasnije mogu upotrebiti za izložbu na otvorenom prostoru.

Za ovaj Sajam turizma specijalno je izrađen novi Katalog Turističke organizacije Bor sa novinama u konceptu i novodobijenim statusom grada Bora.

Novi katalog će biti primamljiviji, atraktivniji sa novim tekstovima čiji su podaci ažurirani sa trenutnim stanjem kapaciteta.

„Naš štand će biti otvoren sva četri dana trajanja sajma . Za to vreme svi zainteresovani   naši saradnici – predstavnici  turističkih kapaciteta i privatnici, kao i predstavnici  registrovatnog  privatnog  smeštaja,  moći  će da prezentuju svoju turističku ponudu besplatno.“ – poručili su iz Turističke organizacije Bor i pozvali sve zainteresovane da na štandu predstave, besplatno, svoju turističku ponudu za 2019. godinu kontakt tel. 030/459-020 i e-mail: tobor030@mts.rs.

POSLOVNI DAN  21. i 22. februar  Zakažite sastanak sa izlagačima

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !