);
Breaking News

Otvoren konkurs za prvu generaciju polaznika ORCA Akademije

Bor, Beograd, 7. maj 2019. godine – Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama (ORCA) raspisuje konkurs za prvu generaciju polaznika besplatnog trening programa u okviru ORCA Akademije. Konkurs je otvoren do 15. maja i svi zainteresovani mogu poslati biografiju i motivaciono pismo na akademija@orca.rs.

ORCA AKADEMIJA – JEDINSTVEN PROGRAM NA NAŠIM PROSTORIMAOtvoren konkurs za prvu generaciju polaznika ORCA Akademije

ORCA Akademija predstavlja jedinstven programnamenjen svima koji žele da posvete svoj rad dobrobiti životinja i zaštiti prirode: 

  • studentima diplomskih i postdiplomskih studija
  • stručnjacima iz relevantnih oblasti
  • aktivistima organizacija civilnog društva

Tokom šestomesečnog programa, od juna do decembra, polaznici će učestvovati na dva petodnevna treninga i rešavati e-learning zadatke koji će im pomoći da napišu naučno-istraživački rad uz podršku mentora. Svi polaznici koji uspešno završe program dobiće sertifikat ORCA Akademije, kao i mogućnost da se uključe u rad ORCA.

Tehnike javnog zastupanja, projektni menadžment, komunikacija, liderske veštine, propisi i institucije u oblasti dobrobiti životinja i zaštite prirode, samo su neke od tema koje će predavači i polaznici zajedno obraditi.

„Ponosni smo na pokretanje ORCA Akademije koju smo dugu i pažljivo pripremali. Očekujemo prijave (budućih) stručnjaka iz najrazličitijih oblasti koji dele isti cilj – unapređenje dobrobiti životinja i zaštite prirode. Zahvaljujući našim donatorima, sticanje znanja i veština u okviru programa biće potpuno besplatno“, izjavio je Elvir Burazerović, direktor ORCA.

Šta je ORCA Akademija?

Ideja o osnivanju ORCA Akademije potekla je iz potrebe za formiranjem i jačanjem stručnog i naučnog kadra u Srbiji kojji bi se profesionalno bavili unapređenjem dobrobiti životinja i zaštite prirode. ORCA Akademija pruža:

  • obuke od strane domaćih i međunarodnih stručnjaka
  • praksu u ORCA i partnerskim organizacijama
  • mentorsku podršku u izradi stručnih radova i sprovođenju naučnih istraživanja

Tekst konkursa i više informacija možete pronaći OVDE

Konkurs_Trening-program_ORCA-akademija_cir

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !