);
Breaking News

Predstavljen Kamp Fondacije Real Madrid u Slatini kod Bora

Bor, Medija centar Bor, 13.05.2019.

Jedan od najvećih fudbalskih klubova na svetu – Real Madrid će ovog leta na stadionu Omladinskog fudbalskog kluba “Slatina”, održati kamp za mlade fudbalere uzrasta od šest do 17 godina.

Danas je u Medija centru u Boru predstavljen Kamp Fondacije Real Madrida i njegovo rukovodstvo. Kompanija Gamp preuzela je licencu Fondacije Real Madrida za organizaciju kampova u Srbiji. Direktor i osnivač kompanije Goran Milojević je sa svojim bratom Pericom ovakav značajan dogadjaj namenio svom rodnom selu Slatini i deci iz Bora i Srbije.

Prvi kamp Fondacije Real Madrid u Srbiji biće održan od 28. juna do 2. jula u borskoj Slatini.

Fondacija Real Madrid širom sveta radi na obuci trenera i mladih igrača, kao i na promovisanju metodologije rada slavnog kluba sa mladjim kategorijama. Slični kampovi, kroz koje je prošlo više od 1.000 dece, održani su prethodnih godina u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Po već ustaljenoj praksi kamp će u Boru voditi zvanični treneri Fudbalskog kluba Real Madrid.

“Program je usmeren na individualno napredovanje u tehnici i taktici kao i na rešavanje problema i donošenje odluka na terenu. Takođe cilj je da mladi igrači osete vrednosti koje su povezane sa Real Madridom, kao što su vođstvo, timski rad, poštovanje drugih, solidarnost i trud”, rekao je Zlatko Marić, Generlni organizator kampova Fondacije Realmadrid za Južnu Evropu.

Cena petodnevnog kampa je 300 evra (u dinarskoj protivvrednosti), a broj mesta je ograničen na 150. Zainteresovani se mogu prijaviti preko zvaničnog sajta Fondacije RM za Srbiju: www.frmclinicsserbia.com.

U okviru kampa Glavni treneri Real Madrid Fondacije održaće ekskluzivni seminar trenerima iz Srbije i okruženja 30.06.2019 od 18.00 – 21.00 pm

Sadržaj seminara uključuje: 

  1. Postupak identifikacije i izviđanja igrača 
  2. Proces razvoja igrača, dobno specifičan 
  3. Proces osposobljavanja 
  4. Metodologija Real Madrida 
  5. Teorijske i praktične sesije 3-satni seminar

O Real Madrid Foundatıon  
Real Madrid Foundatıon je organizacıja odgovorna za učenje mladih igrača iz cijelog svijeta i promovisanje metodologije rada Real Madrida.

Zvanični treneri Real Madrid Akademije će biti u Boru , gdje će voditi treninge sa ograničenım brojem igrača.
 
Real Madrid Foundatıon Kamp je namjenjen mladim fudbalerima uzrasta od 6 do 17 godina.
Program je usmjeren na individualno napredovanje u tehnici i taktici kao i na rješavanje problema i donošenje odluka na terenu. Takođe cilj je da mladı ıgračı osjete vrijednosti koje su povezane sa Real Madridom, kao što su vođstvo, timski rad, poštovanje drugih, solidarnost i trud.
 
Svaki trening uključuje:
• Informisanje igrača o ciljevima i sadržaju samog treninga,
• Zadatke koji se odnose na ciljeve i sadržaj trenınga, od najjednostavnijih aktivnosti do složenih,
koje simuliraju takmičenje.
•  Zadatke koji su usmjereni na igranje specifičnih pozicija na terenu poput igranja u odbrani, u veznom redu, u napadu, tranzicija igre.

Real Madrid Foundatıon nastoji promovisati svoje vrijednosti kroz sport i obrazovanje, učenjem djece ljudskim vrijednostima kao što su predanost, odgovornost i timski rad, koji će biti u centru njihovog uspjeha u budućem radu i životu.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !