);
Breaking News

Kosmetske žrtve obavezuju

Bor, Beograd, Priština, 27.05.2019.

Kosovski čvor: Vučić u Skupštini predstavio izveštaj o KiM: Podrška poslanika vladajuće većine, Čeda mu poručio da će biti žigosan šta god da uradi, a Šešelj da mu preti atentat. Podsećamo i na zahteve Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih o rešavanju Kosovskog pitanja.

Neverovatno ali istinito, Haradinajeve takse, bile su prljavi paravan, kako bi se podmuklo prikrile najbolnije teme i dešavanja na Kosovu i Metohiji, uključujući i:

-Formiranje „UČK“-a tzv. „Vojske Kosova“,
-Demarkacija granice tzv. “UČK-a Kosova“ sa Crnom Gorom,
-Odustajanje od ZSO-a,
-Hapšenje Srba u Severnom delu Kosova od strane pripadnika specijalne jedinice „ROSU“( bivše „UČK“-a), koje više niko ne pominje,
-Kao i odustajanje od odgovornosti za javno linčovanje državnika Srbije Marka Đurića.
-I brojna kidnapovanja i zločine 1998-1999 … gde porodice kosmetskih žrtava traže da Specijalni sud za zločine procesuira Haradinaja, Tačija, Veseljija, Ljimaja, Ljuštakua … gde bi bili osuđeni zbog komandne odgovornosti i zločina nad Srbima, Romima, Gorancima i lojalnim Albancima.
Ciljano!!!

Pitanje državnicima i glavnim urednicima medija u Srbiji:

-ZAŠTO NIKO NE TRAŽI KIDNAPOVANE SRBE?
-ZAŠTO SU DRŽAVNICI I MEDIJI, JEDINO POMOGLI OKO OSLOBAĐANjA 2.108 ALBANSKIH TERORISTA I ZLOČINACA IZ SRPSKIH ZATVORA? A SADA SE ĆUTI O KOSMETSKIM ŽRTVAMA!!!
Da je svako od državnika, NVO i urednika medija, izgubio po člana porodice na prostoru bivše SFRJ, verovatno bi lakše razumeli jezik porodica žrtava i TADA BI SVI ZAJEDNO, UJEDINjENI U SAVEZ „ZABORAVLjENIH MUČENIKA“ tražilio pravdu ŠETNjOM U CENTRU BEOGRADA, od spomen sobe-„KOSMETSKE ŽRTVE“ do Američke ambasade u Beogradu i zgrade EU.

Udruženje traži od Ane Brnabić da za rešavanje Trepče zatraži pomoć Kine.

02.02.2019-godine-premijerki

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !