);

Planinama u zagrljaj

Bor, Zaječar, Boljevac, Rtanj, 112.07.2019.

Planinarsko društvo Ljuba Nešić iz Zaječara vas poziva da vikende provedete u prirodi. Istočna, ali i ostali delovi Srbije, kriju neverovatno lepe predele. Pored Srbije, PSD Ljuba Nešić često organizuje i višednevne akcije u inostranstvu.

Minulih vikenda organizovane su dve: na predivnoj planini koja se pruža na jugozapadu Bugarske, Pirinu. Učesnici su osvajajući treći najviši vrh Balkana, visoki Vihren (2914mnv), a potom i čuveni Končeto, uživali u grudvanju i zimskim čarolijama u junu. Prošlog vikenda organizovana je dvodnevna akcija poseta jugozapadnoj Srbiji, meandrima Uvca, ledenoj pećini, manastiru Sopoćani i splavarenje Ibrom.

U vikendu pred nama očekuje nas akcija Rtanj za mlade i sve koji se tako osećaju, sa malo drugačijim sadržajem: „zip line“-om, veštačkom stenom, igranjem pikada itd.

Nakon toga, slede dvodnevne akcije sa posebnom preporukom: Kopren, Tri čuke, Ponor i Memorijalni kamp Boško Jovanović.

„Nasmejano društvo planinara je terapija za srećniji život. Proverite. “ Poručuju iz planinarskog društva Zaječar i pozivaju da pretite njihovu aktivnost i na facebook strani www.facebook.com/psdljubanesiczajecar

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !