);
Breaking News

SOFA kamp na Borskom jezeru

Bor, Beograd, 27.09.2019. MCBor

Sportsko udruženje SOFA ove godine po prvi put organizuje kamp na Borskom jezeru. Kamp će se održati od 27. do 29. septembra. Na kampu učestvuju mladi iz Subotice, Novog Sada, Beograda, Kragujevca i Niša. Učešće na kampu je u potpunosti besplatno kao i prevoz, smeštaj i ishrana.

Prijave za kamp su trajale od 16.09. do 20.09. u ponoć. Sportovi za koje su se učesnici prijavljivali su se odbojka, basket i stoni tenis.

,,Ovo je prvi put da organizujemo ovakav događaj, nadamo se velikom odazivu. Bavljenje sportom i fizičkim aktivnostima je veoma bitno. Ovo je odlična prilika za mlade iz 5 gradova Srbije da se upoznaju, druže i takmiče. Takođe u kontaktu smo sa lokalnim humanitarnim organizacijama i nadamo se uspešnoj saradnji.’’, poručila je PR sportskog udruženja Nada Benčina.

Takođe pored kampa, organizuju redovne aktivnosti tokom čitave godine, na Zavodu za sport i medicinu sporta i na SC ,,11. April’’. Pored Beograda njihovi članovi mogu da se bave besplatno sportom i fizičkim aktivnostima i Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

SOFA je neprofitno sportsko udruženje studentskih i omladinskih fizičkih aktivnosti. Njihova misija je da promovišu volonterizam i aktivizam, zdrav način života, sportski duh i timski rad. Ideja o SOFA projektu nastala je pre pet godina, kada je i predstavljena studentima od strane ministra omladine i sporta Vanje Udovičića.  SOFA i sada svoje aktivnosti organizuje pod pokroviteljstvom i podrškom Ministarstva omladine i sporta.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !