);

Asfaltiranje u Šarbanovcu

Bor, Šarbanovac, 09.10.2019.

Gradonačelnik Aleksandar Milikić je sa saradnicima obišao radove na asfaltiranju u reonu Šarbanovac Dubrava gde ga je dočekala Evica Kokelić, aktivista pokreta Zeleni Vlasi Srbije.

Jednu po jednu, završavamo asfaltiranje ulica koje smo za ovu godinu predvideli petogodišnjim planom asfaltiranja i uređenja gradova i sela. U toku su radovi narelacijama Dubrava i Suvi potok, kao i uređenje centra sela, što je i dogovoreno sa meštanima i Savetom mesne zajednice Šarbanovac. Naredne godine očekujemo spajanje putnih pravaca ka Dubravi iz pravca Šarbanovca, sa jedne, i Metovnice sa druge stane. Naš zadatak je da završimo ono što smo planirali za ovu godinu, kao i da utrošimo sva finansijska sredstva predviđena za ovogodišnje asfaltiranje ulica u gradu i selima.“ Izjavio je Gradonačelnik Aleksandar Milikić obilazeći radove na asfaltiranju puteva u gradskom naselju Šarbanovac.

Evica Kokelić vidno zadovoljna konačnom rešavanju infrastukturnih problema seoskih puteva za koje se godinama zalagala kao odbornik u Skupštini, zamolila je gradonačelnika da o kvalitetu izvedenih radova posebno povedu računa kako se nebi desilo njihovo brzo urušavanje. „Zahtevam da nadzorni organi odgovorno rade svoj posao kako bi se pored asfalta rešio i problem odvodnih kanala koji treba da nam očuvaju asfaltirane površine.“ dodala je Evica Kokelić

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !