);

IN MEMORIAM: Dalibor Orsovanović

Bor, 18.04.2020. MCBor – Grad Bor – nova žrtva COVID-19

1977 - 2020
1977 – 2020

Od posledica zaraze Korona virusom COVID-19 preminuo je Dalibor Orsovanović (1977 – 2020), Diplomirani inženjer metalurgije. Nova žrtva COVID-19 je Direktor JKP 3. oktobar od 22.03.2010. godine i zamenik predsednika Nacionalnog saveta vlaške nacionalne manjine. Nakon pozitivnog testa na COVID-19, prebačen je na dalje lečenje u Niš gde je nažalost, danas preminuo.

Ostaće večna uspomena na velikog borca za lepši i čistiji Grad Bor.

Rukovotstvo Grada se na ovaj način oprostilo

Zbog nemogućnosti održavanja komemoracije povodom smrti Dalibora Orsovanovića, direktora JKP „3. Oktobar“, rukovodstvo Grada je prinuđeno da se na ovaj način oprosti od njega.

Dalibor Orsovanović – (1977 – 2020.)

Danas je težak dan za grad Bor. Nakon teške borbe sa opasnim virusom, u 44. godini života, zauvek nas je napustio Dalibor Orsovanović, dugogodišnji direktor JKP „3. oktobar“ i zamenik predsednika Vlaškog nacionalnog saveta. Otišao je najbolji među nama. Napustio nas je veliki čovek koji se istakao svojom skromnošću, radom i zalaganjem. Dobar sin, suprug, otac, dobar direktor, veliki drug, saradnik, napustio nas je dobar čovek. Otišao je mlad, u usponu snage, koji je za života postigao i iza sebe ostavio mnogo. Bio je celu deceniju jedan od najboljih direktora u gradu, odgovoran radnik i saradnik, uvek na usluzi svima, spreman da svakom, bez razlike, izađe u susret i pomogne. Sposoban, vredan, uvek vedar, šaljiv i nasmejan.

Bio je pravi primer vođe, koji je entuzijazmom i marljivošću uvek išao napred, a nije zapostavio ni rodno selo i zemlju koju je voleo. Čast mi je što sam imao priliku da sarađujem sa čovekom poput njega. Grad Bor pretrpeo je nenadoknadiv gubitak, a najviše je izgubila njegova porodica. Naše misli i molitve su uz njih, pamtićemo Dalibora kao dobrog, vrednog, odanog i posvećenog čoveka. 

Dalibore, neka ti je večna slava i hvala.

Podsećamo se njegovog velikog zalaganja ove sezone:

#OstaniKodKuće – Brini o sebi i drugima

Оставите одговор