);

Digitalni agronom: Optimalna prihrana jabuke

Bor, Beograd, Zaječar, 02.05.2020. – MCBor – AgroDARMapMyAppleFresh Agriculture Technologies – Optimalna prihrana jabuke

Ne propusti priliku da čuješ koje su to najbolje prakse kada je reč o optimalnoj prihrani, i to od stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom rada u voćnjaku!

Prijavi se za besplatan webinar na temu „Optimalna prihrana jabuke“

Nakon uspešno organizovanog webinara na temu zaštite mnogi proizvođači pokazuju interesovanje i za temu prihrane i đubrenja. Pridružite se na besplatnom webinaru na temu „Optimalna prihrana jabuke“ u UTORAK, 05. maja 2020. od 18h!🍎🍏

Jedinstvena prilika da čujete savete stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u uzgoju jabuke.  Prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta 👇http://shorturl.at/svxAF

Ovo je drugi u nizu webinar, koji se takođe organizuje besplatno, na temu „Optimalna prihrana jabuke“. Predavači koji će govoriti na ovu temu su:

Zoran Đogić, kategori menadžer i glavni agronom kompanije Delta Agrar
Stefan Manja, inženjer voćarstva , proizvođač organskih jabuka i odgovorni agronom u timu koji razvija aplikaciju MapMyApple.

Šta je MapMyApple?

MapMyApple je mobilna aplikacija koja pruža pravovremene informacije kako bi Vaš zasad jabuke dobio jedinstven tretman koji mu odgovara, a Vi zdrav Voćnjak i zdrave plodove.

Optimalni tretmani za Vašu jabuku

MapMyApple daje dnevne preporuke za obavljanje individualnih aktivnosti u voćnjaku, prema fazi uzgoja Vaših jabuka i podataka sa meteo stanice (lokalne ili lične iz voćnjaka).

Zašto je MapMyApple jedinstven?

Znanje koje je implementirano u aplikaciju MapMyApple je spoj bogatog iskustva stručnih agronoma i prakse proizvođača jabuka širom sveta koja se pokazala kao optimalna i efikasna.

Predavači će se truditi da odgovore na sva Vaša pitanja u vezi prihrane. Na primeru ličnog višegodišnjeg iskustva rada u voćnjaku ispričati koje su to najbolje prakse koje možete i Vi primeniti u svom zasadu!
Ovo je jedinstvena prilika da čujete savete stručnjaka za proizvodnju jabuke i to potpuno besplatno. Pridružite se u utorak 05.05.2020. od 18h.

O predavačima:

photo of Zoran Djogić

Zoran Djogić – Inženjer voćarstva @Podunavlje d.o.o

Zoran je diplomirani inženjer voćarstva sa 14 godina iskustva. Završio je poljoprivredni fakultet u Beogradu, smer voćarstvo. Od 2006. godine učestvuje u podizanju, vođenju i savetovanju voćnjaka ukupne površine od preko 800ha. Učestvovao je u mnogim proizvodnim novinama kao što su sadnja 10000 sadnica jabuka po hektaru, sadnja voća na bankove, podizanje voćnjaka trešanja gustog sklopa, podizanje zasada sorti azijske šljive i sadnja besemenog grožđa. Zoran će zajedno sa našim drugim predavačem na ovom webinaru odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi prihrane jabuke. A na primeru ličnog višegodišnjeg iskustva rada u voćnjaku ispričati koje su to najbolje prakse koje možete i V primeniti u svom zasadu!

photo of Stefan Manja

Stefan Manja – Inženjer voćarstva @Fresh Agriculture Technologies

Stefan je diplomirani inženjer poljoprivrede. Završio je poljoprivredni fakultet u Novom Sadu. Profesionalno se u ovoj oblasti usavršavao u kompaniji Delta Agrar. Pored toga se privatno bavi i proizvodnjom organske jabuke od 2018. godine. U oblasti organskog voćarstva usavršavao se u Austriji, Sloveniji i Nemačkoj. Sa stanjem u organskoj proizvodnji u Srbiji bliže se upoznao kroz saradnju sa Vojvođanskim klasterom organske poljoprivrede. Član je Međunarodnog udruženja za nauku u hortikulturi (ISHS) i Nacionalne asocijacije za organsku proizvodnju Serbia Organica. Radi na primeni savremenih tehnologija u gajenju voća, kao i modela za predikciju pojave bolesti i štetočina i sistema za vizuelno prepoznavanje bolesti i štetočina. Stefan je odgovorni agronom koji radi na razvoju i unapređenju algoritama zaštite, prskanja i navodnjavanja za sve faze uzgoja jabuka u MapMyApple aplikacije.

Tekstovi su nastali u okviru Projekta „AgroDAR“ sufinansiran iz budžeta grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Оставите одговор