);

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Medija centra Bor mc.kcbor.net.rs. Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Medija centar Bor polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod).

Korišćenje sadržaja ili delova sadržaja sa našeg portala je slobodno, u prvih 150 karaktera iz teksta – (isključivo) uz obavezno navođenje izvora (za štampane medije, TV i radio: najmanje dva puta, za sajtove: jednom) i linkovanja ka portalu mc.kcbor.net (za portale). Objavljeni link ka tekstu ne sme da sadrži „nofollow”.

Korišćenje fotografija nije dozvoljeno.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Facebook, korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na ovoj mreži.

Administratori zvanične Facebook strane mc.kcbor.net uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja.

Tekstovi objavljeni u rubrici  „Kolumne” predstavljaju stavove autora tekstova i ne mogu se smatrati stavom portala mc.kcbor.net ili Medija centra Bor, te ne odgovaramo za stavove iznete u ovoj rubrici.

Portal mc.kcbor.net zadržava pravo da bilo kada, kao i bez prethodne najave promeni sadržaj bilo kog dela ili sajta u celini. Sajt ne mora biti dostupan u svakom trenutku. Portal mc.kcbor.net ili Medija centra Bor zadržavaju pravo da spreče pristup sajtu bilo kada i bez prethodnog obaveštenja.

mc.kcbor.net zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. mc.kcbor.net i Medija centra Bor, kao osnivač portala neće biti odgovorni za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Portal mc.kcbor.net poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta.

Hvala Vam!