);

Bor: Kupina, perspektivna voćna vrsta

Bor, 11. avgust

MCB0r, Izvor: Agrodan – Agroekonomija

Promocija poljoprivrednih potencijala opštine Bor na TV kanalima 74 lokalnih televizijskih emitera u Srbiji, Bosni i Hercegovini,  Hrvatskoj i Madjarskoj. Spisak emitera i vreme emitovanja možete videti klikom na EMITERI .

Emisija „Agro Dan“, kompanije Front Media Pro iz Novog Sada, informativna i edukativna emisija o najnovijim dešavanjima u poljoprivredi i agrobiznisu koja svojom kratkom i dinamičnom formom pleni pažnju svih generacija poljoprivrednika, ali i onih koji žele da saznaju više o agrarnoj proizvodnji. Emituje se šest dana u nedelji, što poljoprivrednicima omogućava da korisne savete i obaveštenja dobiju blagovremeno. Medija centar Bor postao je deo mreže od 160 elektronskih medija koji realizaciju Agro Dan na medijskom prostoru Srbije. Želja je da se poboljša informisanost poljoprivrednika u istočnoj Srbiji i tako doprinese razvoj poljoprivrede u ovom kraju.

U borskoj opštini kupina je poslednjih godina sve traženija voćna vrsta, pa se i površine pod ovim voćem sve više povećavaju.

Prilog o borskoj kupini pogledajte u emisiji…

 


Dragomir Jankucic
Dragomir Jankucić, poljoprivrednik, Mesna zajednica Brezonik

Ostavite odgovor