);

DSS-VNS: Nastavljamo da se iskreno borimo za Bor!

DSS-VNS: Nastavljamo da se iskreno borimo za Bor!

Bor, 18. mart

Saopštenje Koalicije DSS-VNS Bor povodom održanih  izbora u Boru

Zahvaljujemo se svim građanima opštine Bor koji su ukazali poverenje našoj listi na proteklim izborima.

Koalicija DSS-VNS u Boru, na proteklim, nedeljnim izborima, postigla je zadovoljavajući rezultat, jer je treća na opštinskom nivou sa 5,72 odsto glasalih birača. Uprkos  materijalnim teškoćama i povlašćenom položaju vladajućih stranaka, kao i posebnom političkom i marketinškom angažovanju iz RTB Bor, uspeli smo ponovo da uđemo u lokalni parlament, gde ćemo se, kao i do sada, boriti isključivo za interese građana i protiv nerada, nezakonitosti, javašluka, korupcije. Imamo primedbi na tok glasanja i sumnji na končane rezultate, ali u okolnostima koje su bile protiv naših aktivista i naše dve opozicione stranke, uspeli smo da – u grčevitoj borbi za svaki glas –  izborimo vrlo dobro treće mesto od ukupno 11 stranaka na izbornoj listi.

Danas, s pravom, konstatujemo da je SNS pobedio i mi im čestitamo, s tim da građani treba da znaju da je sada na njima potpuna odgovornost za sve DOBRO ili LOŠE što će se u narednom period desiti u Boru i Srbiji…

Šta nam je činiti nakon ovih izbora? U Boru su, u mnogim sferama života i rada, neophodne korenite promene. Iako će naprednjaci do kraja meseca napraviti novu vlast, nemoguće je sa istim ljudima, samo sa promenjenim partijskim bojama, učiniti više kako bi svima bilo bolje. Zato će nova vlast imati ogromnu odgovornost, više nego i jedna u proteklih 20 godina. Naša koalicija ostaje u opoziciji i delovaće Iskreno za Bor kako je uvek činila, jer naš program je izvan uskogrudih i ličnih interesa, i zato smatramo da ćemo našem gradu i opštini najviše pomoći otvorenim i javnim pristupom svim temama i poslovima.

Ostajemo uz naš slogan: Iskreno za Bor, Iskreno za Srbiju!

Za koaliciju DSS-VNS Bor, Dragan Marković

Оставите одговор