);

DSS-VNS: Radićemo odgovornije nego prethodna vlast

DSS-VNS: Radićemo odgovornije nego prethodna vlast

Bor, 13. februar

Autor: M.C.

– Ukoliko naša koalicija DSS-VNS pobedi na izborima 16. marta radićemo bolje i odgovornije nego što je činila dosadašnja vlast na čelu sa URS-om. Nije se dovoljno brinulo o prioritetima, tako da su budžetske pare odlazile i tamo gde nije trebalo. Mi to nećemo dozvoliti, jer smo i kao jedina prava opozicija u SO Bor protekle četiri godine ukazivali na greške i propuste i borili se za kvalitetnije reševanje problema. Ne možemo danas da se pohvalimo radom ni jednog javnog preduzeća, većina je u ogromnim dugovima i pitanje je kako će ubuduće funkcionisati- rečeno je na današnjoj konferenciji za medije koalicije DSS-VNS kojoj su predsedavali čelnici stranaka, Dragan Marković i dr Predrag Balašević.

Posebno je naglašeno da će koalicija voditi čestitu i poštenu borbu za glasače i da neće ulaziti u neprimerne i nedopustive marketinške „okršaje“, jer za takvu aktivnost nema razloga – građani će odlučivati za svoje dobro i za Bor. Slogan ISKRENO ZA BOR dovoljno potvrđuje – rečeno je – da će koalicija DSS-VNS ostvariti odličan uspeh – bolji nego na svim ranijim izborima.

-Nastupamo pred glasačima pošteno i bez laži – oslanjaćemo se na realne programe. Nećemo izmišljati bespotrebne projekte ili graditi političke fabrike. Kakve smo to uspehe postigli kad se povećava broj nezaposlenih i više ih je od 6.000. Naš cilj je da narod bolje živi i to će građani prepoznati-podsetio je Dragan Marković.

Оставите одговор