);

Seoski turizam u borskoj opštini

Bor, 23. jul

Promocija poljoprivrednih potencijala opštine Bor na TV kanalima 74 lokalnih televizijskih emitera u Srbiji, Bosni i Hercegovini,  Hrvatskoj i Madjarskoj. Spisak emitera i vreme emitovanja možete videti klikom na EMITERI .

Emisija „Agro Dan“, kompanije Front Media Pro iz Novog Sada, informativna i edukativna emisija o najnovijim dešavanjima u poljoprivredi i agrobiznisu koja svojom kratkom i dinamičnom formom pleni pažnju svih generacija poljoprivrednika, ali i onih koji žele da saznaju više o agrarnoj proizvodnji. Emituje se šest dana u nedelji, što poljoprivrednicima omogućava da korisne savete i obaveštenja dobiju blagovremeno. Medija centar Bor postao je deo mreže od 160 elektronskih medija koji realizaciju Agro Dan na medijskom prostoru Srbije. Želja je da se poboljša informisanost poljoprivrednika u istočnoj Srbiji i tako doprinese razvoj poljoprivrede u ovom kraju.

Seoski turizam šansa Bora i okoline

Izvor: AgroDan – Agroekonomija – Sreda 23.07.2014.

selo 2

Opština Bor u poslednje vreme sve više ulaže u razvoj sela i udruživanje poljoprivrednih proizvođača. Na teritoriji te opštine proizvodi se kvalitetna i zdrava hrana a jedan od puteva razvoja jeste i seoski turizam.

Prilog iz Bora donosimo u emisiji…

Slaviša Frišković, pomoćnik predsednika opštine Bor, zadužen za ruralni razvoj

Slavisa Friskovic

Ostavite odgovor