);

Capitol Park Zaječar primio prve kupce

Prvi tržni centar u Zaječaru dobrodošlicu svojim kupcima! Otvoren Capitol Park Zaječar

BOR, ZAJEČAR, 30 maj 2019Capitol Park Zaječar, tržni centar u čiju je izgradnju uloženo 10 miliona evra od strane britanske korporacije „Poseidon Group“ i belgijske kompanije „Mitiska REIM„, otvoren je 30. maja. Kompleks koji je sagrađen na parceli površine 20,000 m2 i ima 6,500 m2 prodajnog prostora, nalazi se u centru grada, na adresi Čupićeva 2, u neposrednoj blizini gusto naseljene stambene zone.

Capitol Park Zaječar primio prve kupce

Svečanom otvaranju prvog modernog tržnog centra u Zaječaru prisustvovali su gradonačelnik Boško Ničić i drugi gradski funkcioneri, kao i predstavnici zakupaca.

Capitol Park Zaječar primio prve kupce

“Sa velikim zadovoljstvom otvaramo naš peti po redu tržni centar u Srbiji. Poseidon je prisutan u Srbiji više od decenije kao grupacija koja se bavi investiranjem, razvojem i upravljanjem komercijalnim nekretninama, a samo u poslednjih pet godina otvorili smo Capitol Parkove u Šapcu, Somboru, Beogradu i Leskovcu. Odlučili smo da investiramo u Zaječar zato što je centar Borsko-Zaječarskog okruga, a sve u cilju poboljšanja ekonomske situacije u gradu. Ovaj tržni centar će od danas postati centralno mesto za kupovinu i zabavu, i doprineti unapređenju privrede u Zaječaru otvaranjem više od 200 novih radnih mesta,”, istakao je Džejms Gan, direktor Poseidon grupe u Srbiji.

Capitol Park Zaječar primio prve kupce

Gradonačelnik Ničić je istakao značaj ove investicije. “Dolaskom Capitol Parka u Zaječar dobijamo potpuno drugačiji doživljaj kupovine, pri čemu će ovaj objekat svakako postati novi centar grada. Ovaj tržni centar stvara mogućnosti za zapošljavanje velikog broja ljudi iz lokalne zajednice, a jasan je pokazatelj i čvrst dokaz napredovanja našeg grada u pravom smeru. Zahvaljujem se Poseidon Grupi na investiciji u naš grad, čime smo postali deo porodice Capitol Parka.”

Capitol Park Zaječar primio prve kupce

Tržni centar ima sedamnaest prodavnica među kojima su eminentni strani i neki od najboljih domaćih brendova, uključujući Deichmann, Đak Sport, DM, Exclusive exchange, Extreme Intimo, Gigatron, Intersport, JYSK, LC Waikiki, Lilly, MSG Elektronic, N Sport, New Yorker, Opposite shoes i Studio Moderna (Top Shop).  Sinsay će otvoriti svoju prodavnicu u junu, a Il Giardino café svoj lokal ubrzo nakon toga.

Poseidon Grupa će do kraja 2019. godine objaviti svoju novu platformu za investicije izvan maloprodajnog sektora, u okviru koje će nastaviti da demonstrira vodeću ulogu u inovativnim investicionim strategijama u nekretnine lansiranjem visoko kvalitetnih projekata.

Nakon svečanog otvaranja, posetioci su imali priliku da kupe proizvode po promotivnim cenama, kao i da isprobaju različite zabavne sadržaje u okviru kompleksa. Takođe su uživali u programu lokalnog kulturnog centra, koncertu Željka Vasića, kao i vatrometu, čime je završen celodnevni program.

O Poseidon Grupi

Poseidon Property je kompanija iz Velike Britanije koja se bavi investiranjem, razvojem i upravljanjem nekretninama. Osnovana je 2001. godine u Londonu i danas ima više od 200 zaposlenih u celom svetu. Poseidon Grupa je aktivno angažovana širom sveta na pronalaženju potencijalnih partnera za zajedničko investiranje u svoje projekte u Velikoj Britaniji i jugoistočnoj Evropi. Trenutna knjigovodstvena vrednost njenih projekata je 1.2 milijarde evra, sa portfoliom koji ima preko 60,000 m2 sagrađenih tržnih centara, 36,000 m2 supermarketa, i više od 400 stanova i kuća.

O kompaniji Mitiska REIM

Mitiska REIM je vodeća evropska kompanija specijalizovana za investiranje u tržne centre i supermarkete. Njihovi objekti su pristupačni, omogućavaju jednostavan šoping, poseduju velike besplatne parking i nude infrastrukturu sa povoljnim cenama za zakupce. U njihovim objektima se uglavnom nalaze brendovi iz nižih cenovnih kategorija u kombinaciji sa poznatim supermarketima. Sa više od 30 godina iskustva, kompanija Mitiska REIM je ekspert za maloprodajne objekte, i ima odlične odnose sa vodećim nacionalnim i internacionalnim brendovima.

Ostavite odgovor